Wat er speelt.

Banner afbeelding
Nieuws afbeelding
Leestijd:6 min.

Microsoft 365 Consultant Stanley: “Jezelf ontwikkelen, dat kan bij e-office!”

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat weten onze medewerkers het beste! En daarom vertelt onze Microsoft 365 Consultant Stanley Hafeld hier alles over in dit interview.
Nieuws afbeelding
Leestijd:6 min.

De eerste maanden van… Power BI Consultant Rik

December 2022 startte Rik Vermeulen als Power BI Consultant en sindsdien heeft hij niet stilgezeten! Hoe hij zijn eerste maanden heeft ervaren en hoe het werken bij e-office bevalt? Hij vertelt erover in deze blog.
Nieuws afbeelding
Leestijd:4 min.

My gender, my pride – bij e-office kun je jezelf zijn!

Wij hebben diversiteit en inclusie hoog in het vaandel staan. Niet alleen tijdens de Pride, maar 365 dagen in het jaar.
Nieuws afbeelding
Leestijd:6 min.

De eerste maanden van… Adoptie Consultant Liona

December 2021 startte Liona als Adoptie Consultant en sindsdien heeft ze zeker niet stilgezeten! Hoe heeft ze haar eerste weken ervaren en hoe bevalt het werken bij e-office? Ze vertelt erover in deze blog.
Nieuws afbeelding
Leestijd:4 min.

27 jaar bij e-office; dit is hoe Jorn Bijnsdorp het volhoudt

Benieuwd hoe Jorn de afgelopen jaren heeft ervaren én waarom je volgens hem echt bij e-office moet komen werken? Lees het hier.
Nieuws afbeelding
Leestijd:6 min.

De eerste weken van… HCL Consultant Danny Mo

Danny Mo werkt sinds januari 2022 bij e-office als HCL Consultant. Hoe heeft Danny zijn eerste weken ervaren en hoe bevalt het werken bij e-office? Hij vertelt erover in deze blog.
Nieuws afbeelding
Leestijd:6 min.

9 feiten en fabels over werken bij e-office

Hoe vertaalt ‘we put people first’ zich eigenlijk naar de werkvloer?! Samen met collega Myrna zetten we in deze blog negen fabels en feiten over werken bij e-office op een rij. Haal jij ze uit elkaar
Nieuws afbeelding
Leestijd:6 min.

De eerste weken van… Gonneke Kragt

Gonneke Kragt startte 3 januari 2022 als Adoptie Consultant bij e-office. Hoe ze die eerste weken heeft ervaren? Dat lees je in dit interview.
Nieuws afbeelding
Leestijd: 5 min.

Als Microsoft 365 Consultant zetten Frank en zijn team medewerkers in hun kracht

Medewerkers in hun kracht zetten, door ze op een veilige en efficiënte manier te laten (samen)werken. Dat is jouw ultieme doel als Microsoft 365 Consultant bij e-office.
Nieuws afbeelding
Leestijd: 3 min.

Kom remote werken in onze villa in Spanje!

Vanaf begin 2022 betrekt e-office een villa in Altea, waar alle medewerkers de gelegenheid krijgen om remote te komen werken. Solliciteer nu, dan zien we je in Spanje!
Nieuws afbeelding
Leestijd: 5 min.

e-office zoekt nieuwe collega’s! Zet jij (ook) mensen op de eerste plek?

e-office is op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor mensen en technologie. Help jij mee onze klanten #putpeoplefirst te maken? Solliciteer nu op onze vacatures.
Nieuws afbeelding
Leestijd: 5 min.

Pride Week: “Put People First betekent álle mensen op de eerste plek!”

Het is Pride Week! Helaas is het nog steeds niet gewoon om 'anders' te kunnen zijn. Collega Ernst Steffen vertelt hoe dat bij e-office wél het geval is: "Put People First betekent álle mensen op de eerste plek!"
Nieuws afbeelding
Leestijd: 10 min.

Werken bij e-office: we put people first! [deel 2]

In deel 1 van deze blogreeks heb je al kunnen lezen hoe de ‘put people first’-gedachte is ontstaan. En wat volgens onze founder Roland Hameeteman de ideale organisatiestructuur en -cultuur zijn om optimaal te kunnen (samen)werken.
Nieuws afbeelding
Leestijd: 10 min.

Werken bij e-office: we put people first! [deel 1]

We put people first! Maar hoe is dit ontstaan en waarom is deze kijk op organisaties zo belangrijk? Daar vertelt onze founder Roland Hameeteman alles over in deel 1 van de blogreeks.
Nieuws afbeelding
Leestijd: 5 min.

Werken bij e-office: onze recruitment site is live!

Yes, de werken-bij-site van e-office is live! Een recruitment site speciaal voor de toekomstige e-officer. Vol vacatures, e-office nieuwtjes en succesvolle projecten.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.