Nieuws.

Banner afbeelding
Nieuws afbeelding
Leestijd: 3 min.

Kom remote werken in onze villa in Spanje!

Vanaf begin 2022 betrekt e-office een villa in Altea, waar alle medewerkers de gelegenheid krijgen om remote te komen werken. Solliciteer nu, dan zien we je in Spanje!
Nieuws afbeelding
Leestijd: 5 min.

e-office zoekt nieuwe collega’s! Zet jij (ook) mensen op de eerste plek?

e-office is op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor mensen en technologie. Help jij mee onze klanten #putpeoplefirst te maken? Solliciteer nu op onze vacatures.
Nieuws afbeelding
Leestijd: 5 min.

Pride Week: “Put People First betekent álle mensen op de eerste plek!”

Het is Pride Week! Helaas is het nog steeds niet gewoon om 'anders' te kunnen zijn. Collega Ernst Steffen vertelt hoe dat bij e-office wél het geval is: "Put People First betekent álle mensen op de eerste plek!"
Nieuws afbeelding
Leestijd: 10 min.

Werken bij e-office: we put people first! [deel 2]

In deel 1 van deze blogreeks heb je al kunnen lezen hoe de ‘put people first’-gedachte is ontstaan. En wat volgens onze founder Roland Hameeteman de ideale organisatiestructuur en -cultuur zijn om optimaal te kunnen (samen)werken.
Nieuws afbeelding
Leestijd: 10 min.

Werken bij e-office: we put people first! [deel 1]

We put people first! Maar hoe is dit ontstaan en waarom is deze kijk op organisaties zo belangrijk? Daar vertelt onze founder Roland Hameeteman alles over in deel 1 van de blogreeks.
Nieuws afbeelding
Leestijd: 5 min.

Werken bij e-office: onze recruitment site is live!

Yes, de werken-bij-site van e-office is live! Een recruitment site speciaal voor de toekomstige e-officer. Vol vacatures, e-office nieuwtjes en succesvolle projecten.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.