Wat wij belangrijk vinden.

Bij e-office werken veel verschillende mensen: ieder heeft zijn eigen kracht en specialiteit. Maar wat we gemeen hebben? We geloven in de kracht van mensen. Dat is ons uitgangspunt. Daarnaast bezitten we allemaal hetzelfde stukje e-office DNA. Wat dat betekent?

Samen

We werken graag samen. Of dat nou op kantoor, vanuit huis of op een andere locatie is. Bij e-office sta je er nooit alleen voor. We werken naar hetzelfde doel, als één team. We halen het beste in elkaar naar boven, vullen elkaar aan en versterken elkaar. Geen vraag is te gek: een e-officer wil een ander heel graag helpen. En niet onbelangrijk: we maken plezier met elkaar!

Veilig

Bij e-office voel je je veilig. Je kunt altijd jezelf zijn. En dat doen we dan ook! We werken met respect met elkaar samen en vertrouwen op elkaars zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Fouten maken? Dat mag. Daar leer je van. Als je er maar eerlijk over bent. De open en transparante cultuur zorgt ervoor dat je 100% op je collega’s kunt bouwen.

Nieuwsgierig

We zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen. Dat betekent dat we nieuwsgierig zijn. We barsten van de ideeën en zijn ondernemend. Jezelf blijven ontwikkelen en investeren in nieuwe dingen leren is voor jou vanzelfsprekend. Dat kan niet anders in de IT. Maar ook jezelf inleven in een ander is een must. Want geen één collega is hetzelfde en iedere klant is anders.

Vrijheid

Bij e-office kan je werken hoe jij wil werken. Die vrijheid heb je. Zo kan jij optimaal in je eigen kracht staan. Het beste uit jezelf halen dus. We werken vanuit rollen, niet vanuit functies. Dat maakt jou én de organisatie flexibel. En dat ben je ook in het bepalen van je doelen. Als het maar bijdraagt aan ons gezamenlijke doel: we put people first!

Match people first

Als jij de kernwaarden van e-office deelt én gelooft in hetzelfde doel: mensen op de eerste plaats zetten, dan weten wij zeker dat jij bij ons kan landen. Eventuele ontbrekende technische skills leer je vervolgens wel van je collega’s. Doe de test en ontdek of jij bij e-office past.

This or that 1/2