Leestijd: 10 min.

Werken bij e-office: we put people first! [deel 2]

In deel 1 van deze blogreeks heb je al kunnen lezen hoe de ‘put people first’-gedachte is ontstaan. En wat volgens onze founder Roland Hameeteman de ideale organisatiestructuur en -cultuur zijn om optimaal te kunnen (samen)werken. In dit tweede deel haken we in op wat het centraal stellen van mensen binnen de organisatie voor jou als werknemer betekent. En voor jouw toekomst als IT-professional.

Jouw toekomst bij e-office

Wij zetten onze klanten en hun medewerkers altijd op de eerste plek. En dat doen we binnen e-office natuurlijk ook! Hoe? Door jou als medewerker vrijheid, verantwoordelijkheid en de juiste kennis en tools te geven. Zo kan jij je werk zo goed mogelijk uitvoeren en jezelf maximaal ontwikkelen. Maar wat betekent dat precies voor jou en welke rol kan jij als medewerker spelen binnen het geheel?

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Volgens Roland betekent dat vooral dat e-office jou wil uitdagen om 100% jezelf te zijn. En dat je samen met je collega’s het spel wil spelen: “Bij e-office krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We verwachten dat medewerkers creatief zijn, kennis hebben van technologie en dat ze zelf keuzes kunnen én durven maken. Je moet nieuwsgierig zijn, initiatief tonen en je hebt de natuurlijke drive om zelf steeds meer kennis tot je te nemen. Met als doel dat je zoveel mogelijk autonoom kunt werken. Hier is wel discipline en zelfkennis voor nodig. En een veilige, respectvolle omgeving. En daar begeleiden wij je zo goed mogelijk bij. Met een onboardingprogramma, trainingen, gesprekken met het management en collega’s.En natuurlijk de juiste technologie om je optimaal te ondersteunen.”

Ontwikkel jezelf tot IT-professional

e-office ziet technologie eigenlijk als een faciliterende laag, die jou inzicht geeft in data waarop je jouw keuzes kunt baseren. Hierdoor kan jij jezelf snel ontwikkelen tot een professional die volledig in balans is. Roland: “De organisaties van nu werken steeds meer tijd- en plaatsonafhankelijk. Dat doen we bij e-office ook. Je hoeft bij ons niet meer van 09.00 tot 17.00 uur op kantoor te zitten. Want als jij het beste presteert na een rondje hardlopen om 15.00 uur, dan kan dat. Als je er maar bent op de momenten dat je er moet zijn en je kwaliteit levert, dan krijg je van ons de vrijheid om je werkdag zo in te delen dat je het beste uit jezelf kan halen. Dat vraagt inzicht en discipline. Technologie, zoals de applicaties van Microsoft 365, helpen jou daarbij. Maar uiteraarddoen wij – jouw collega’s – dat ook!.”

Sta zelf aan het roer van je eigen carrière

Door jezelf te ontwikkelen tot een professional die in balans is, kan je volgens Roland steeds meer waarde toevoegen voor de klant en haar gebruikers. En aan e-office als organisatie. Roland: “Bij e-office sta je zelf aan het roer van je eigen carrière. Ons doel is dat jij steeds vrijer wordt, zodat je autonoom en zelfstandig aan het werk kan. Als management willen we namelijk zo min mogelijk op het beslispad liggen. We begrijpen dat daar begeleiding en uitleg voor nodig is. Die handvatten geven we jou ook. Ons opleidingstraject is er namelijk helemaal op gericht om maximaal gebruik te maken van de power die jij in je hebt. Zo kun jij je werk zo goed mogelijk uitvoeren en jezelf maximaal ontwikkelen. Want dan ben jij op je best in ons team van ambitieuze en gedreven specialisten van diverse disciplines. Samen vormen we een energieke organisatie, waarin kwaliteiten, ervaringen en inzichten elkaar moeiteloos vinden.”

Met onze expertise in adoptie, samenwerking en governance ontketenen we de volle potentie van organisatie door de inzet van ICT. Dat doen we op drie niveaus: de medewerker, het team en de organisatie. Wil jij onderdeel uitmaken van ons team én bijdragen aan ons succes? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team?! Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:6 min.

Microsoft 365 Consultant Stanley: “Jezelf ontwikkelen, dat kan bij e-office!”

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat weten onze medewerkers het beste! En daarom vertelt onze Microsoft 365 Consultant Stanley Hafeld hier alles over in dit interview.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:6 min.

De eerste maanden van… Power BI Consultant Rik

December 2022 startte Rik Vermeulen als Power BI Consultant en sindsdien heeft hij niet stilgezeten! Hoe hij zijn eerste maanden heeft ervaren en hoe het werken bij e-office bevalt? Hij vertelt erover in deze blog.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:4 min.

My gender, my pride – bij e-office kun je jezelf zijn!

Wij hebben diversiteit en inclusie hoog in het vaandel staan. Niet alleen tijdens de Pride, maar 365 dagen in het jaar.