Leestijd: 5 min.

e-office zoekt nieuwe collega’s! Zet jij (ook) mensen op de eerste plek?


De pandemie heeft gezorgd voor een aardverschuiving bij bedrijven en medewerkers. We praten nu over hydride werken en over people centric organisations. Het draait meer dan ooit om mensen. Alle (organisatie)ontwikkelingen starten met de mens als uitgangspunt.

Dertig jaar geleden is e-office opgericht, vanuit de filosofie dat de kracht van mensen centraal staat. Een propositie waarbij mensen, technologie en de organisatie niet los van elkaar worden gezien.

Anno 2021 komt bij steeds meer organisaties het besef dat hun bedrijfsvoering meer people centric moet worden om te kunnen blijven bestaan. Put people first dus! We merken dat de markt verandert en de vraag naar hulp bij het opnieuw inrichten van organisaties toeneemt. Gezien onze ervaring op dit gebied, weten steeds meer bedrijven ons te vinden.

Dat betekent dus dat wij op zoek zijn naar veel nieuwe collega’s! Mét een passie voor mensen en technologie. Professionals die open staan voor nieuwe organisatieconcepten en tegelijkertijd ook nieuwsgierig zijn naar nieuwe ontwikkelingen.

e-office besteedt veel aandacht aan jouw toekomst door je grondig op te leiden. Voor jou goed, maar natuurlijk ook voor ons én de klanten. Ben jij die persoon die op zoek is naar een frisse organisatie waarbij vrijheid voorop staat, zodat je zelf vorm kan geven aan je toekomst? Reageer dan op een van de vacatures!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team?! Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:4 min.

27 jaar bij e-office; dit is hoe Jorn Bijnsdorp het volhoudt

Benieuwd hoe Jorn de afgelopen jaren heeft ervaren én waarom je volgens hem echt bij e-office moet komen werken? Lees het hier.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:6 min.

De eerste weken van… HCL Consultant Danny Mo

Danny Mo werkt sinds januari 2022 bij e-office als HCL Consultant. Hoe heeft Danny zijn eerste weken ervaren en hoe bevalt het werken bij e-office? Hij vertelt erover in deze blog.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:6 min.

9 feiten en fabels over werken bij e-office

Hoe vertaalt ‘we put people first’ zich eigenlijk naar de werkvloer?! Samen met collega Myrna zetten we in deze blog negen fabels en feiten over werken bij e-office op een rij. Haal jij ze uit elkaar