Leestijd:6 min.

De eerste maanden van… Adoptie Consultant Liona

 

De tijd vliegt, want inmiddels is Liona Pijls alweer ruim een half jaar e-officer. In december 2021 startte ze als Adoptie Consultant en sindsdien heeft ze zeker niet stilgezeten!

“Ik heb nog steeds het gevoel dat mijn rugzak iedere week weer een beetje meer gevuld wordt met de meest uiteenlopende kennis”, vertelt ze als we haar vragen hoe het bevalt. “Als je ergens meer over wil weten, is er áltijd een collega te vinden die je er meer over wil vertellen. Zo fijn dat iedereen zo bereid is om elkaar te helpen!”

Via via kende Liona e-office al een beetje vóór ze er kwam werken. “Ik had zelfs het voordeel om al eens op het kantoor in Houten te zijn geweest, door een gezamenlijk project waar ik met een paar e-officers aan werkte. Ik heb toen al kunnen proeven aan hoe mensen hier met elkaar omgaan. Ook het ruime, open en lichte kantoor weerspiegelt het karakter van het bedrijf.” Toen Liona enige tijd later dus zelf op zoek ging naar een nieuwe job, was de keuze om eens met Jasper Snijder (CEO van e-office) te gaan lunchen gauw gemaakt. “Wat me vooral aantrok aan werken bij e-office is dat er écht wordt gekeken naar wat jij toevoegt als persoon aan de organisatie. Wat zijn jouw kwaliteiten en waar ligt jouw kracht? Toen bleek dat er een rol als Adoptie Consultant open stond was de keuze snel gemaakt!”

Zorg
Gelukkig bleek al vrij snel dat de indruk die ze van te voren had ook in werkelijkheid klopte. “Alle collega’s waar ik in die eerste weken mee kennismaakte hadden één ding gemeen: ze wilden vooral weten wie ik nou écht ben. En dan niet een opsomming van mijn cv of ervaring, maar juist waar mijn kracht ligt, waar ik blij van word en vooral of ze me ergens mee konden helpen. Het enthousiasme en deze openheid zorgde ervoor dat ik me meteen thuis voelde. Iedereen is even blij dat ik er ben. Dat geeft zo’n fijn gevoel!”

Inmiddels heeft Liona al bij een aantal e-office klanten een kijkje in de keuken mogen nemen. Eén van de hoogtepunten van het afgelopen half jaar is een project voor een klant in de zorgbranche. “Ik vind het tof dat deze organisatie ervoor heeft gekozen om ons aan boord te nemen omdat ze er écht voor willen zorgen dat het goed gaat met hun mensen. Er stapte laatst een verpleegster op me af en ze zei: ‘Als jullie project is afgelopen gaat mijn werk zo veel leuker en gemakkelijker zijn!’. Ja, daar word ik zó blij van! Als we er met ons team voor kunnen zorgen dat eindgebruikers zoals zij hun werk beter kunnen doen, dat geeft mij pas echt voldoening.”

Vrouwen
Nog een ander hoogtepunt is de recente start van een project bij een klant in de schoonmaakbranche. “Ik werk al een tijdje in de IT, maar het was mij nog nooit overkomen dat ik een klanttraject startte met zes vrouwelijke collega’s! We waren echt één team, vulden elkaar naadloos aan en de kick-off was helemaal geslaagd. Dat voelde wel echt als een enorme overwinning!”

Gunnen
En hoe de komende zes maanden eruit komen te zien? “Ik heb genoeg ambities! Ik gun alle organisaties in Nederland dat als er een IT-project wordt gestart, dat er eerst naar de eindgebruikers wordt gekeken. Niet naar de kosten, of met de techniek als uitgangspunt. Maar altijd met de intentie om de mensen in de organisatie op nummer één te zetten. En daar is nog een hoop werk aan de winkel!”

Ook voor de provincie waar ze woont heeft Liona mooie wensen. “Er zijn hier in Limburg vrijwel geen partijen die doen wat wij doen. Mijn grootste droom voor het komende half jaar is dat wij als e-office gaan samenwerken met IT-partijen om ervoor te zorgen dat in geen één IT-project de kracht van mensen meer wordt vergeten. En de eerste stappen om deze droom uit te laten komen zijn al gezet!”

Wat het werken bij e-office écht bij zonder maakt? “Er wordt echt heel hard gewerkt hier. Maar er wordt ook heel hard plezier gemaakt! Dat gevoel wordt versterkt doordat we het écht samen doen en iedereen elkaar wil helpen. Ik zit hier helemaal op m’n plek!”

Wil jij net als Liona organisaties helpen om medewerkers in hun kracht te zetten? Dat kan! Solliciteer binnen één minuut op de rol van Adoptie Consultant.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

e-office behaalt Great Place To Work Certification™

e-office is ontzettend trots om Certified™ te zijn door Great Place To Work®. In dit artikel vertelt CEO van e-office Jasper Snijder alles over de certificering.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

De eerste maanden van… HCL Consultant Erwin te Kortschot

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we HCL Consultant Erwin te Kortschot.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

Jon: Medewerkers in hun kracht zetten met techniek van Microsoft

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we Microsoft 365 Technisch Applicatie Consultant Jon van Rij.