Leestijd: 5 min.

Werken bij e-office: onze recruitment site is live!

De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het ontwikkelen van een website speciaal voor jou: onze toekomstige e-officer. En met trots kunnen we je vertellen dat we sinds vandaag, 27 mei 2021, LIVE zijn! Op de website vind je alle openstaande vacatures, interessante e-office nieuwtjes en succesvolle projecten. Zo krijg jij een beter beeld van hoe het is om bij e-office te werken.

Jij staat op de eerste plek. Samen met onze klanten

Bij e-office geloven we in de kracht van mensen. Vanuit die overtuiging zorgen we al sinds 1991 dat medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Daarom zetten we de medewerkers van onze klanten, maar ook onze eigen collega’s op de eerste plek. Altijd. Put people first noemen we dat. Hoe? Door je vrijheid, verantwoordelijkheid en de juiste kennis en tools te geven. Zo kun jij je werk zo goed mogelijk uitvoeren en jezelf maximaal ontwikkelen. Want dan ben jij op je best! Door samen te werken met je collega’s word je iedere dag een beetje beter.

Word jij onze nieuwe collega?

Bij e-office zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! Talent dat zich contant wil ontwikkelen. Nieuwsgierig is en nieuwe digitale technologie omarmt. Jij bent een tikkie eigenwijs, maar altijd met als doel het beste resultaat te behalen. Je bundelt het liefst jouw krachten met die van je collega’s, waar zij ook zijn. Natuurlijk om het werk voor onze klanten zo goed mogelijk te doen. Maar ook om samen ijsjes te eten of een potje te pingpongen!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures voor functies als consultant, in het interne team of voor (afstudeer)stageplekken. Stel een vacature alert in of stuur ons een open sollicitatie.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team?! Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

e-office behaalt Great Place To Work Certification™

e-office is ontzettend trots om Certified™ te zijn door Great Place To Work®. In dit artikel vertelt CEO van e-office Jasper Snijder alles over de certificering.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

De eerste maanden van… HCL Consultant Erwin te Kortschot

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we HCL Consultant Erwin te Kortschot.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

Jon: Medewerkers in hun kracht zetten met techniek van Microsoft

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we Microsoft 365 Technisch Applicatie Consultant Jon van Rij.