Leestijd:4 min.

My gender, my pride – bij e-office kun je jezelf zijn!

 

Wij hebben diversiteit en inclusie hoog in het vaandel staan. Niet alleen tijdens de Pride, maar 365 dagen in het jaar. En dat onderstrepen we ook met onze kernwaarden veiligheid en vrijheid. Hoe je dat dan terugziet in het werken bij e-office? Iedereen kan bij ons zichzelf zijn. We leggen je in deze blog graag uit wat dat betekent.

Wat betekent veiligheid?
We hebben het nu niet over veilig werken in de zin van ICT-security, maar het gaat erover dat je jezelf écht veilig genoeg voelt om te zijn wie je bent. Bij ons mag je alles -ja, écht alles- zeggen, vinden en zijn. Waar jij jezelf het beste bij voelt. Zo sta je namelijk in je eigen kracht. Of zoals wij dat zeggen ‘Put People First’. Want wanneer jij jezelf niet veilig voelt, omdat er geen veilig werkklimaat is bijvoorbeeld, hoe moet je dan het beste uit jezelf halen?

En hoe zit het dan met vrijheid?
Bij e-office staan wij ook voor vrijheid. Het betekent bijvoorbeeld dat je zelf mag bepalen waar je werkt. En op welke tijd. Hoe jij jouw agenda indeelt, zodat jíj het beste uit de verf komt. Vertaal jouw werkomgeving naar wie je bent en voel je daar vooral vrij in. Geen idee of mening is te gek voor ons. Voel je daarom vrij om deze te delen.

Echt een andere werkgever dan je gewend bent
e-office is écht een hele andere werkgever dan je gewend bent. Maar maak je geen zorgen, als je bij ons komt werken dan wij nemen je mee. Heb je de discipline om jouw dag zelf in de delen of het vertrouwen niet vanuit jezelf? Omdat jouw vorige werkgever je nog net niet iedere dag op de minuut nauwkeurig klokte? Of heb je stress omdat jouw status binnen Teams om 9u nog niet op groen staat? Wij leren je om jouw eigen vrijheid en veiligheid te pakken. Daar zijn wij continu mee bezig. Samen. Om zo e-office, maar zeker ook jou, naar een hoger niveau te tillen.

Kleur bekennen en jezelf zijn
Kortom: het maakt niet uit of je paars, roze, blauw of welke keur dan ook bent. Of op wie je verliefd wordt, wat je hobby’s zijn of waar je bent geboren. Als je de kernwaarden van e-office deelt en gelooft in hetzelfde doel: mensen op de eerste plaats zetten, dan kun je bij ons landen. Er werken bij e-office heel veel verschillende mensen die in hun vrije tijd compleet andere keuzes maken, maar die als ze samenwerken het beste in elkaar naar boven halen. Waarom? Omdat iedereen open en transparant durft te zijn. Daarom zeggen wij: vier de verschillen! Niet alleen tijdens de Pride, maar 365 dagen per jaar.

Wil jij dit zelf ook ervaren? Vrijheid en veiligheid binnen een organisatie? Waar mensen -jij dus!- op de eerste plek staan? Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven hier. We maken graag kennis!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

Jon: Medewerkers in hun kracht zetten met techniek van Microsoft

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we Microsoft 365 Technisch Applicatie Consultant Jon van Rij.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

#YouAreIncluded: zo maak jij jouw organisatie (nog) inclusiever en diverser

Hoe we bij e-office zorgen voor meer diversiteit en inclusie in de organisatie? Principal Consultant Ernst Steffen deelt 4 principes, zodat diversiteit en inclusie een levend onderwerp blijven. Het hele jaar door.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:6 min.

De groeiambities van e-office? HR Generalist Vicki vertelt.

We roepen het al sinds 1991: we put people first! Maar wat betekent dat precies als je bij e-office komt werken, als techneut, consultant, stagiair of projectmanager? Nou, we bundelen onze krachten én -nog veel belangrijker- jouw dromen en ambities staan bij ons centraal. Hoe we dit doen? Daar vertelt HR-generalist en levensgenieter Vicki Schenkenberg van Mierop je in dit interview alles over.