Leestijd: 5 min.

“Put People First betekent álle mensen op de eerste plek!”


Deze week is het Pride Week. Een week die in het teken staat van het werken aan een inclusieve Nederlandse samenleving. Helaas is het nog steeds niet gewoon om ‘anders’ te kunnen zijn. Collega Ernst Steffen weet hoe dat voelt: “Ik heb als gay de afgelopen jaren vaak ervaren dat ik niet overal 100% mezelf kan zijn. Maar bij e-office kwam ik in een warm bad terecht. De slogan klopt: Put People First betekent in dit geval dat echt álle mensen op de eerste plek staan!”

Gekleed in een bloemetjesbroek en met roze sokken aan, vertelt Ernst lachend: “Tja, dit trek je natuurlijk niet aan als je je niet op je gemak voelt. Er zijn bedrijven waar je nog verplicht in pak moet, of waar een strenge dresscode geldt. Of waar het niet wordt gewaardeerd als je ‘anders’ bent. Bij e-office is dat absoluut niet het geval. Ik voel me helemaal op mijn gemak om te zijn wie ik ben. En dus ook om te dragen wat ik wil!

Veel bedrijven hebben moeite met het uiten van hun mening over diversiteit. Het is ook een lastig en gevoelig onderwerp. Maar juist daarom is Pride Week zo ontzettend belangrijk. Een inclusieve werkomgeving is echt nog niet overal vanzelfsprekend. Gelukkig heb ik met e-office een werkgever waarbij het vanzelfsprekend is dat ik mezelf kan zijn op de werkvloer. Dat ik me niet hoef te bewijzen als persoon of op m’n hoede moet zijn. Ik heb me daar in het verleden wel eens onzeker over gevoeld. Maar vanaf de allereerste dag dat ik hier binnen kwam, voelde ik me thuis.

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wil. En e-office snapt dat. Hier word ik gewaardeerd om wie ik ben als mens. Om wat ik in m’n mars heb. Wat ik onze klanten kan bieden. Niet hoe ik me kleed of wat mijn geaardheid is. Dat gun ik iedereen!”

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team?! Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:4 min.

27 jaar bij e-office; dit is hoe Jorn Bijnsdorp het volhoudt

Benieuwd hoe Jorn de afgelopen jaren heeft ervaren én waarom je volgens hem echt bij e-office moet komen werken? Lees het hier.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:6 min.

De eerste weken van… HCL Consultant Danny Mo

Danny Mo werkt sinds januari 2022 bij e-office als HCL Consultant. Hoe heeft Danny zijn eerste weken ervaren en hoe bevalt het werken bij e-office? Hij vertelt erover in deze blog.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:6 min.

9 feiten en fabels over werken bij e-office

Hoe vertaalt ‘we put people first’ zich eigenlijk naar de werkvloer?! Samen met collega Myrna zetten we in deze blog negen fabels en feiten over werken bij e-office op een rij. Haal jij ze uit elkaar