Leestijd: 5 min.

“Put People First betekent álle mensen op de eerste plek!”


Deze week is het Pride Week. Een week die in het teken staat van het werken aan een inclusieve Nederlandse samenleving. Helaas is het nog steeds niet gewoon om ‘anders’ te kunnen zijn. Collega Ernst Steffen weet hoe dat voelt: “Ik heb als gay de afgelopen jaren vaak ervaren dat ik niet overal 100% mezelf kan zijn. Maar bij e-office kwam ik in een warm bad terecht. De slogan klopt: Put People First betekent in dit geval dat echt álle mensen op de eerste plek staan!”

Gekleed in een bloemetjesbroek en met roze sokken aan, vertelt Ernst lachend: “Tja, dit trek je natuurlijk niet aan als je je niet op je gemak voelt. Er zijn bedrijven waar je nog verplicht in pak moet, of waar een strenge dresscode geldt. Of waar het niet wordt gewaardeerd als je ‘anders’ bent. Bij e-office is dat absoluut niet het geval. Ik voel me helemaal op mijn gemak om te zijn wie ik ben. En dus ook om te dragen wat ik wil!

Veel bedrijven hebben moeite met het uiten van hun mening over diversiteit. Het is ook een lastig en gevoelig onderwerp. Maar juist daarom is Pride Week zo ontzettend belangrijk. Een inclusieve werkomgeving is echt nog niet overal vanzelfsprekend. Gelukkig heb ik met e-office een werkgever waarbij het vanzelfsprekend is dat ik mezelf kan zijn op de werkvloer. Dat ik me niet hoef te bewijzen als persoon of op m’n hoede moet zijn. Ik heb me daar in het verleden wel eens onzeker over gevoeld. Maar vanaf de allereerste dag dat ik hier binnen kwam, voelde ik me thuis.

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wil. En e-office snapt dat. Hier word ik gewaardeerd om wie ik ben als mens. Om wat ik in m’n mars heb. Wat ik onze klanten kan bieden. Niet hoe ik me kleed of wat mijn geaardheid is. Dat gun ik iedereen!”

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team?! Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

e-office behaalt Great Place To Work Certification™

e-office is ontzettend trots om Certified™ te zijn door Great Place To Work®. In dit artikel vertelt CEO van e-office Jasper Snijder alles over de certificering.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

De eerste maanden van… HCL Consultant Erwin te Kortschot

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we HCL Consultant Erwin te Kortschot.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

Jon: Medewerkers in hun kracht zetten met techniek van Microsoft

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we Microsoft 365 Technisch Applicatie Consultant Jon van Rij.