Leestijd:6 min.

9 feiten en fabels over werken bij e-office

We put people first! Bij e-office doen we dat door mensen in hun kracht te zetten, zodat zij optimaal kunnen samenwerken. Daarna kijken we pas welke techniek daar het beste bij past. Maar hoe vertaalt ‘we put people first’ zich eigenlijk naar de werkvloer?! Samen met onze collega Myrna zetten we in deze blog negen fabels en feiten over werken bij e-office op een rij. Haal jij ze uit elkaar?

Het e-office kantoor heeft geen drempels
FEIT – Bij e-office werken we niet met klassieke hiërarchische organisatiemodellen. We zijn een ‘platte’ organisatie, zonder managers. We zijn allemaal mensen! Om dit te benadrukken hebben we letterlijk geen drempels in ons kantoor in Houten. Je kan altijd bij iedere collega aankloppen en om hulp vragen. We zijn daarnaast ook nog eens heel transparant. Alle vergaderruimtes hebben glazen wanden. Zo hebben we geen geheimen voor elkaar!

Als je 12,5 jaar in dienst bent bij e-office word je extra in het zonnetje gezet
FABEL – We doen zelfs helemaal niets als je 12,5 jaar bij ons in dienst bent. Wij vieren liever élke vijf jaar een feestje. Zo wordt er bijvoorbeeld een ontbijt op bed bezorgd als je je vijfjarig jubileum viert.

M&M’s zijn onze huisdrugs
FEIT – Jaarlijks gaan er kilo’s M&M’s doorheen bij ons op kantoor. Het fangehalte voor dit snoepgoed gaat zelfs zo ver dat we vorig jaar onze eigen e-office M&M’s hebben laten maken. Er staat altijd wel een pot met M&M’s op de receptie. Wees er snel bij want voor je het weet is ‘ie leeg…

Er zijn zeven medewerkers meer dan twintig jaar in dienst
FEIT – Lang he! Onze business consultant Jorn Bijnsdorp is 1 april 2022 zelfs al 27 jaar in dienst. Hoe deze zeven collega’s het al zo lang volhouden? Omdat je bij e-office niet vastgeroest zit in je rol. Er wordt gekeken naar je ambities en je krijgt de kans om door te groeien. Jorn heeft de afgelopen 27 jaar dus al heel wat rollen gehad!

Op je vijfde dag bij e-office krijg je een overhoring van Myrna over het boek ‘De kracht van mensen’ dat Roland geschreven heeft
FABEL – Op je eerste werkdag krijg je een ‘welkom bij e-office’-pakket waar naast de e-office pen en notitieboek ook het boek van onze founder Roland in zit. Myrna maakt dan altijd de grap dat ze je op dag vijf gaat overhoren, en dat je dus de missie van e-office uit je hoofd moet kennen. Trap er dus niet in ;-).

Openingstijden kennen we niet bij e-office
FEIT – We werken tijd ongebonden met elkaar samen. De klassieke 9:00 tot 17:00 is hier dus absoluut geen verplichting! Doe je werk op het moment dat jij op je best bent. Dat is onze filosofie.

Werken doe je op kantoor tijdens kantoortijden
FABEL – Bij e-office mag en kan je overal werken, wanneer het jou het beste uitkomt. En dat kan natuurlijk op onze hub in Houten, maar ook in onze villa in Spanje! Moet je een keer spontaan weg omdat je kind is gevallen op school? No problem! En als je ’s middags wilt sporten om je hoofd leeg te maken, dan werk je ’s avonds wat langer door. Is jouw creatieve piekmoment om 23:00 uur ’s avonds? Maak daar dan gebruik van! Alles wat jij nodig hebt om in je kracht te staan is goed. Dan heeft e-office het meest aan jouw kwaliteiten.

Bij personeelsfeestjes mag je partner ook mee
FEIT – In het weekend is het family time. Dus als we in het weekend een uitje organiseren, dan zijn partners ook welkom! Bij e-office kennen we partners dus niet alleen van naam, maar zijn ook zij onderdeel van de e-office familie. Zij zijn tenslotte jouw belangrijkste vangnet én supporters van jouw werk!

Secretaressedag is bij e-office Nationale Kees & Myrna dag
FEIT – Roland en Jasper vinden het onzin dat iemand anders hun werk moet doen, zoals het beheren van hun agenda. Secretaresses kennen we dus niet bij e-office. Daarom hebben we secretaressedag omgedoopt tot Nationale Kees & Myrna dag; deze toppers zorgen namelijk voor ons allemaal. Zij zijn letterlijk de lijm die ons bij elkaar houdt. Een erg belangrijke rol volgens ons! Daarom hebben zij een eigen dag verdiend.

Zolang je kijkt naar de kracht van mensen en daar je organisatie omheen bouwt, is succes in onze ogen gegarandeerd. Put people first noemen we dat. Om jou in je kracht te zetten, besteden we bij e-office daarom veel aandacht aan jouw toekomst. Door je grondig op te leiden. Wil jij onderdeel uitmaken van ons team, en heb je een passie voor techniek én mensen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer. We maken graag kennis met je.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

e-office behaalt Great Place To Work Certification™

e-office is ontzettend trots om Certified™ te zijn door Great Place To Work®. In dit artikel vertelt CEO van e-office Jasper Snijder alles over de certificering.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

De eerste maanden van… HCL Consultant Erwin te Kortschot

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we HCL Consultant Erwin te Kortschot.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

Jon: Medewerkers in hun kracht zetten met techniek van Microsoft

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we Microsoft 365 Technisch Applicatie Consultant Jon van Rij.