Wij zijn e-office.

Put people first.

Mensen zijn bijzonder. Mensen kunnen zich relatief eenvoudig aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Ze kunnen overleven in de meest bizarre omgevingen en zijn in staat om nieuwe creatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen. Ze kunnen samenwerken met andere mensen, vooruitdenken en plannen maken. Mensen hebben een oneindig potentieel. Vooral als ze in een omgeving zijn waar zij zich veilig voelen en worden uitgedaagd.

Die omgeving creëren wij al sinds 1991. Vanaf dag één zijn we met elkaar gepassioneerd op zoek naar moderne vormen van organiseren, waarbij we deze bijzondere mensen en hun krachten centraal stellen. Put people first, noemen we dat. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat onze collega’s worden gefaciliteerd. Dat ze worden uitgedaagd, ze zich blijven ontwikkelen en steeds beter worden in hun vak. En we helpen onze klanten om hetzelfde te doen. Met onze expertise in adoptie, samenwerking en governance ontketenen we de volle potentie van hun organisatie door de inzet van ICT.

Dat doen we op drie niveaus: de medewerker, het team en de organisatie.

Match people first

Werken bij e-office? Wij leren je graag op persoonlijk vlak kennen. Want als jij de kernwaarden van e-office deelt én gelooft in hetzelfde doel: mensen op de eerste plaats zetten, dan weten we zeker dat jij bij ons kan landen. Eventuele ontbrekende technische skills leer je vervolgens wel van je collega’s.

Doe de test -dit kost je nog geen 1 minuut van je tijd- en ontdek of jij bij e-office past.

This or that 1/2