Leestijd:6 min.

Human-centred organizations ontwikkelen: dat kunnen we alleen met specialisten die óók in de kracht van mensen geloven

We roepen het al sinds 1991: we put people first! Maar wat betekent dat precies als je bij e-office komt werken, als techneut, consultant, stagiair of projectmanager? Nou, we bundelen onze krachten én -nog veel belangrijker- jouw dromen en ambities staan bij ons centraal.

Hoe we dit doen? Daar vertelt HR-generalist en levensgenieter Vicki Schenkenberg van Mierop je in dit interview alles over.

Put people first: jouw dromen en ambities staan bij ons centraal

“Bij e-office werken we niet met functies, maar met rollen. Dat betekent dat je jezelf bij ons makkelijker ontwikkelt in diverse disciplines. Hier creëer je jouw eigen carrière pad, waardoor jij elke dag kan doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Máár, die kansen moet je wel zelf creëren. Door nieuwsgierig te zijn en pro-activiteit en ondernemerschap te tonen”, legt Vicki uit.

Betekent dit dan dat je alles zelf uit moet vogelen? “Zeker niet. Het initiatief voor groei en ontwikkeling ligt inderdaad bij de collega’s zelf. Maar je krijgt vanuit e-office wel de vrijheid, het vertrouwen en de juiste tools om je ambities en dromen te verwezenlijken. Tijdens één-op-één-gesprekken kijk ik samen met collega’s hoe we hen in hun kracht zetten. En dat begint bij luisteren. Mijn standaardvraag tijdens deze gesprekken is dan ook ‘Hoe kan ik jou helpen om daar te komen waar je wilt komen?’. Met als doel floreren en je kwaliteiten zo efficiënt mogelijk benutten. Want alleen zo sta jij in je kracht én kan je de medewerkers van onze klanten ook in hun kracht zetten.”

Groeiambities van e-office

En de komende jaren willen we met e-office nog meer organisaties in hun kracht zetten. “We hebben dan ook grote groeiambities voor de komende jaren”, vertelt Vicki. “We hebben een mooi en breed portfolio aan diensten, die we de komende jaren bij een nóg breder publiek willen onderbrengen.”

Ze vervolgt: “Het is onze missie om organisaties de kracht van mensen te laten zien. We willen de medewerkers bij onze klanten meer vrijheid en ownership geven in de manier waarop ze werken. En ze de juiste tools bieden, zodat ze overal en altijd veilig en efficiënt kunnen (samen)werken.”

“Om onze groeiambities te kunnen verwezenlijken, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons successen realiseren. Van Technisch Microsoft 365 Consultants en Projectmanagers tot Microsoft Cloud Architecten en HCL-, Power BI- en Adoptie Consultants. Maar ook het behoud van onze huidige collega’s en het evalueren en optimaliseren van onze processen, staan hoog op de agenda om onze groeiambities te verwezenlijken”, vertelt Vicki.

“Wanneer je wilt groeien, dan vraagt dat ook om een andere manier van werken en besturing. Onze organisatie moet klaar zijn voor elk stapje in die groei. Dat betekent dat we onszelf verder moeten professionaliseren en onze processen moeten automatiseren en standaardiseren. Zónder dat we ons DNA uit het oog verliezen.”

Behoud van het e-office DNA; daar zet ik mij dagelijks voor in

Maar wat is dat e-office DNA dan precies, aangezien ieder mens uniek is? Vicki: “Bij e-office werken veel verschillende mensen met ieder zijn of haar eigen krachten en specialiteiten. Toch hebben we allemaal één ding gemeen: we geloven in de kracht van mensen.”

“Ik vind het een mooie, spannende reis om te ontdekken of we onze manier van werken, onze cultuur en DNA ook kunnen behouden als we groeien naar een veel grotere organisatie. Maar ik heb er het volste vertrouwen in, aangezien het precies is wat ons uniek en succesvol maakt. Wij zetten mensen op de eerste plek en dat is nou net waarom ik -en vele andere collega’s- bij e-office werken. Dus dat moeten we vandaag én in de toekomst kracht bij blijven zetten. Vanaf het eerste moment dat mensen in aanraking komen met e-office tot de dag dat iemand uit dienst gaat -en daarna-. Een mooie rol waar ik mij -samen met mijn collega’s- dagelijks voor in blijf zetten”, besluit Vicki ons gesprek.

Wil jij samen met Vicki en de rest van e-office bijdragen aan het realiseren van onze groeiambities én jezelf in je kracht zetten? Bekijk dan onze vacatures of stuur ons een berichtje. Samen creëren we de rol die bij jouw dromen en ambities past.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

e-office behaalt Great Place To Work Certification™

e-office is ontzettend trots om Certified™ te zijn door Great Place To Work®. In dit artikel vertelt CEO van e-office Jasper Snijder alles over de certificering.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

De eerste maanden van… HCL Consultant Erwin te Kortschot

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we HCL Consultant Erwin te Kortschot.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

Jon: Medewerkers in hun kracht zetten met techniek van Microsoft

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we Microsoft 365 Technisch Applicatie Consultant Jon van Rij.