Leestijd:4 min.

27 jaar bij e-office; dit is hoe Jorn Bijnsdorp het volhoudt

Wist je dat er bij e-office zeven medewerkers al meer dan twintig jaar in dienst zijn? Eén daarvan is Jorn Bijnsdorp. Afgelopen april vierde hij zijn 27-jarig jubileum bij e-office! Hoe hij dat al zo lang volhoudt? “Omdat je bij e-office niet vastgeroest zit in je rol. Er wordt gekeken naar je ambities en je krijgt de kans om door te groeien,” vertelt Jorn. Jorn heeft de afgelopen 27 jaar dus heel wat rollen gehad. Benieuwd hoe hij de afgelopen jaren heeft ervaren én waarom je volgens hem echt bij e-office moet komen werken? Hij vertelt er alles over in dit blogartikel.

Het makkelijker maken voor mensen

In 1995 kwam de net afgestudeerde Jorn binnen bij e-office. “Na het afronden van mijn studie Technology Management, was ik op zoek naar een baan in de ICT. Het liefst in Antwerpen of Gent, maar omdat ik geen woord Frans spreek, kwam ik daar niet aan de bak. Ik ben toen ‘boven de rivieren’ gaan zoeken en kwam een vacature van e-office tegen. Dat sprak mij gelijk aan! Tijdens mijn gesprek met Rutger en Roland – de founders van e-office – vertelde ik over de stage die ik had gelopen. Daar was ik eigenlijk ook al bezig om het werk van mensen makkelijker te maken. En dat bleek precies de drive te zijn die ze zochten. Daarnaast vertelde ik over mijn ambitie om door te studeren, waarna we tot de conclusie kwamen dat een traineeship perfect bij mij paste,” vertelt Jorn. Er was alleen één probleem; Jorn woonde toen nog in Hulst, terwijl het kantoor van e-office in Huis ter Heide was. Een flinke reistijd. “Ik dacht: hoe ga ik dit ooit doen? Ik besloot doordeweeks een flatje in Zeist te huren en in het weekend bij mijn vriendin te gaan wonen. Gelukkig kreeg zij na verloop van tijd een nieuwe baan en verhuisden we samen naar Nieuwegein. Toen e-office ook nog eens naar Houten verhuisde, kon ik ineens op de fiets naar kantoor. Ideaal!”

Groeipad en werkweek binnen e-office

De afgelopen 27 jaar heeft Jorn heel wat rollen vervuld en is hij meegegroeid met e-office. Hoe zijn groeipad binnen e-office eruitziet? “Alles wat ik doe is altijd gericht op de mens. In functienamen zijn wij bij e-office nooit zo goed geweest. Wij vervullen geen functies, maar rollen. Veel projecten doen we namelijk in een klein team, waarin we per project kijken wat we moeten doen, welke mensen we nodig hebben én of we er iemand bij moeten zoeken. Per project kun je dus een andere rol aannemen. Dit zorgt voor afwisseling in je werk, wat het uitdagend maakt,” vertelt Jorn.

Hoe ziet jouw werkweek er dan uit? Jorn: “Eén tot twee dagen per week werk ik vanuit mijn rol als Business Owner van het Power Platform team en de rest van de week vervul ik de rol van Business Consultant. Binnen het eerste team kijken we hoe we het powerplatform kunnen positioneren in de markt en wat de laatste ontwikkelingen zijn. We denken mee met de klant over verschillende oplossingen, die ik de rest van de week met het team implementeer. Daarnaast bepalen we samen met de klant de datastrategie, beoordelen we de kwaliteit van de data en bouwen we datamodellen op maat.”

Het werk van mensen makkelijker én leuker maken; dat vind ik het leukste aan werken bij e-office

Maar Jorn, wat vind jij het leukste aan je werk bij e-office; hoe houd je het hier al 27 jaar vol? “In alle rollen die ik heb vervuld, merk ik dat ik het meest gelukkig word van dingen maken én daarmee het werk van anderen leuk(er) en gemakkelijker maken. En dat ze dan binnen een mum van tijd niet meer weten hoe het er eerst aan toe ging.” vertelt hij. En binnen die 27 jaar heb je nooit gedacht; ik ga op zoek naar iets anders? Jorn: “Binnen e-office staat iedereen voor je klaar als je om hulp vraagt. Ik denk dan ook dat het bij één werkgever blijft in mijn leven.” Waarom? “Omdat ik bij een andere werkgever waarschijnlijk tegen meer beperkingen aan ga lopen. Bij e-office kan ik mijzelf zijn en mezelf altijd blijven ontwikkelen. Als je weet wat je wil én dat aangeeft, kun je eindeloos doorgroeien. Niet verticaal, want wij kennen geen lagen. Maar je kunt wel iets anders gaan doen in de breedte óf je verdiepen in een ander kennisgebied. Het voortdurend in beweging blijven vind ik belangrijk in mijn werk.” En een andere reden waarom Jorn niet snel zal switchen: “Mijn collega’s. Zij zijn niet alleen behulpzaam, maar ook buitengewoon slimme mensen. En gezellig. Daarnaast ik geniet er ook enorm van als mijn klanten alles weer klaar hebben staan om iets nieuws op te pakken.”

Ben jij ook op zoek naar een baan met veel afwisseling? Bekijk dan eens onze vacatures en plan een kennismakingsgesprek in met Jorn of één van zijn collega’s. Wie weet zet jij binnenkort ook wel mensen en hun krachten centraal!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

e-office behaalt Great Place To Work Certification™

e-office is ontzettend trots om Certified™ te zijn door Great Place To Work®. In dit artikel vertelt CEO van e-office Jasper Snijder alles over de certificering.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

De eerste maanden van… HCL Consultant Erwin te Kortschot

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we HCL Consultant Erwin te Kortschot.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

Jon: Medewerkers in hun kracht zetten met techniek van Microsoft

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we Microsoft 365 Technisch Applicatie Consultant Jon van Rij.