Leestijd: 3 min.

Kom remote werken in onze villa in Spanje!


Samenwerken kan wat ons betreft any place, anywhere, any time. De afgelopen 1,5 jaar hebben we als e-office laten zien dat hybride werken ons op het lijf geschreven is. We weten elkaar óók online heel goed te vinden. Sommige samenwerkingen gingen zelfs soepeler dan ooit te voren. Een laptop en een stabiele internetverbinding zijn alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen. Daardoor maakt het eigenlijk niet meer uit op welke locatie je werkt: thuis, op kantoor of buiten de deur. En dat hoeft wat ons betreft niet in Nederland te zijn…

In september 2021 verhuisde onze founder Roland Hameeteman naar het Spaanse Altea. “Het lekkere weer, de ontspannen sfeer, de prachtige omgeving: het is echt heerlijk werken hier. Dat gun je iedereen!”, aldus Roland. En zo geschiedde. Vanaf begin 2022 betrekt e-office een villa in Altea, waar alle medewerkers de gelegenheid krijgen om remote te komen werken. Zelfstandig of in teams. “Na anderhalf jaar in de thuiswerkplek, merken we aan onze collega’s dat ze wel toe zijn aan wat afwisseling. Natuurlijk hebben we ons kantoor in Houten dat daar geschikt voor is. Maar hoe leuk is het om een extra werkplek te creëren op een locatie waar véél vaker de zon schijnt?”

Roland is zelf aanwezig om de dependance draaiende te houden en de teams aan te sturen. “De villa biedt e-officers de mogelijkheid om eens op een andere locatie te werken. Letterlijke afstand van de dagelijkse gang van zaken, levert vaak nieuwe creatieve inzichten op. Daarnaast is ‘er even tussenuit gaan’ ontzettend goed voor de wellbeing van onze collega’s. Onboarding van nieuwe collega’s, brainstormsessies van bepaalde teams of gezamenlijk aan klantopdrachten werken: het kan straks allemaal vanuit Spanje!”

Wil jij ook remote komen werken in onze villa in Spanje? Bekijk dan gauw de pagina met vacatures. Espero verte pronto!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Ander nieuws
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

Jon: Medewerkers in hun kracht zetten met techniek van Microsoft

Hoe het is om bij e-office te werken? Dat kunnen onze collega’s je het beste zelf vertellen. In dit interview spreken we Microsoft 365 Technisch Applicatie Consultant Jon van Rij.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:5 min.

#YouAreIncluded: zo maak jij jouw organisatie (nog) inclusiever en diverser

Hoe we bij e-office zorgen voor meer diversiteit en inclusie in de organisatie? Principal Consultant Ernst Steffen deelt 4 principes, zodat diversiteit en inclusie een levend onderwerp blijven. Het hele jaar door.
Ander Nieuws Afbeelding
Leestijd:6 min.

De groeiambities van e-office? HR Generalist Vicki vertelt.

We roepen het al sinds 1991: we put people first! Maar wat betekent dat precies als je bij e-office komt werken, als techneut, consultant, stagiair of projectmanager? Nou, we bundelen onze krachten én -nog veel belangrijker- jouw dromen en ambities staan bij ons centraal. Hoe we dit doen? Daar vertelt HR-generalist en levensgenieter Vicki Schenkenberg van Mierop je in dit interview alles over.